Esiintymistoiminta

Teemme esityksiä laajakirjoisesti ja monipuolisesti eri tilaisuuksiin, tapahtumiin ja tarpeisiin. Teemme esityksiämme yksityishenkilöille, kattavasti eri yhteiskunnan toimijoille, ja kunnat ovat erityinen keskittymiskohteemme. Yritysmaailmasta olemme olleet tekemisissä sellaisten yritysten kanssa kuin Nokia, Oulun Energia, Microsoft, Elektrobit, Ray, OP, Metsähallitus, jne. Enemmistö esityksiämme on kuitenkin tehty yksityistilaisuuksiin, joten sinulla on mahdollisuus nauttia samanlaisesta tasosta kuin suurissa yleisötilaisuuksissa.

Tulikukka on aktiivisesti yhteistyössä useiden eri kulttuurialan toimijoiden kanssa. Kierrämme festivaaleja, järjestämme koulutusta, esiinnymme erilaisten bändien kanssa lavalla ja musiikkivideoilla. Tämä voi myös esimerkiksi tarkoittaa tv-sarjan tai elokuvan kuvauksiin osallistumista.  Ota rohkeasti yhteyttä meihin ideasi kanssa.

Harrastustoiminta

Kukaan ei ole seppä syntyessään ja kaikki esiintyjämme ovatkin aloittaneet harrastuksen nollasta. Kipinä harrastukseen on monilla lähtenyt ensikosketuksesta välineistöön: ” Kuinka hauskaa tämä voikaan olla ! ”

Tulikukka järjestää vuosittain alkeis- ja jatkokursseja tulivälineiden käsittelyyn. Tulikukan ilmaisia puisto-workshoppeja järjestetään läpi kesän sekä Oulussa että Helsingissä. Talvikaudeksi siirrymme sisätiloihin, mutta treeneihimme osallistuminen on silti täysin mahdollista sekä maksutonta.

Jäsenrekrytointimme pyörii jatkuvasti, sillä haluamme uusia oppilaita vanhojen konkarien keskelle. Tule siis kokeilemaan tulitaiteita kaikille avoimiin treeneihin Ouluun tai Helsinkiin.

Helsingin treenit järjestetään Suvilahdessa Oranssi ry:n tiloissa yhteistyössä muiden alan toimijoiden kanssa.

Oulun treenit järjestetään Tukikohdalla.

Yhteyttä näihin liittyen voi ottaa FB:n kautta tai sähköpostitse.


Painoalueemme:


Tuliesitykset

Teemme Suomen parhaimpiin lukeutuvia tuliesityksiä ja ne ovat toimintamme kulmakivi. Tuliesityksissämme näkyy useiden vuosien ja satojen esiintymiskertojen tuoma kokemus. Tilaa meiltä kompakti tulishow häihisi, pikkujouluihisi tai yritysjuhliisi, ja lämmitämme tunnelman takuuvarmasti polttopisteeseen asti. Teemme myös suurempia kokonaisuuksia festarilavoille ja muihin yleisötilaisuuksiin.

Lediesitykset

Lediesitys on valolla toteutettua esiintymistaidetta, jossa tuli on korvattu nykyaikaisemmalla versiollaan. Tällainen valoesitys sopii erityisesti sisätiloihin, ja muualle missä tulen käyttömahdollisuudet ovat rajalliset. Valoesityksiä olemme perinteisesti tehneet klubeilla ja festareilla, mutta olemme viime aikoina vieneet väriloistoamme hyvin erilaisiin ympäristöihin aina ostoskeskuksista kansanperintökohteisiin.

Pyrotekniset

Pyroteknisten erikoistehosteiden näyttävyys alkaa siitä, mihin tulen näyttävyys loppuu. Olemme saaneet pyroteknistä koulutusta ilotulitusalan ammattilaisilta, ja esiintyneet ulkomaisilla lavoilla saakka.  Pyrotekninen show sopii erinomaisesti suuremmille lavoille illan huipennukseksi, joka loksauttaa takuuvarmasti yleisön leuat.